Monday, October 15, 2012

Katastrof rruget e Pukes

Forumi Pukjan edhe me pare ka publikuar disa tema ne lidhje me gjendjen e rrugeve ne rrethin e Pukes duke plotesuar keshtu kerkesat dhe informacionet e disa antareve te Forumi Pukjan. 

Kete here stafi po publikon nje problem tjeter qe ka te bej me gjendjen edhe me te renduar te rrugeve ne rrethin e Pukes.
Sikur te mos mungonin gropat e shumta qe po shtohen dita dites sidomos ne aksin Puke-Fush-Arres, Fush-Arrez- Gjegjan etj, tani keto rruge dhe shoferat po ashtu edhe udhetaret perballen edhe me ujrat e rembyeshem te shiut qe here here sundojne totalisht akset rrugore.
Kjo fotografi nuk eshte bere larg qendres se Pukes, por ne aksin qaf Qerret-Luf ku mos pastrimi u kanalit vadites ka sjell qe uji i mbledhur si pasoj e shiut te zaptoje rrugen duke bere qe shoferet te ulin shpejtesine ne kete vend.
Fotografia eshte bere me date 14.10.2012 paradite.
_____
Publikon: Forumi Pukjan
Foto; Forumi Pukjan
Dt; 15.10.2012

No comments:

Post a Comment