Monday, October 1, 2012

Vendet ku ka pas qender artistike ne rrethin e Pukes

Sic dihet rrethi i Pukes prej vitesh ka krijuar artiste dhe kengetare te njohur ne Shqiperi. Keto artist ne ze kan dal nga keto qendra artisitike perkatesisht ne: Puke, Fush-Arrez, Gjegja, Iballe etj. Per me shume shiko kete fotografi qe pasqyron grupet artistike te rrethit te Pukes nder vite.________
Publikon: Forumi Pukjan
Foto: Forumi Pukjan

No comments:

Post a Comment