Monday, October 15, 2012

Shfaqet ne Puke teatri "Uraganet e lirise"

Ne kuader te 100 vjetorit te shpalljes se Pavaresise se shtetit Shqiptare  Zyra Arsimore e rrethit Puke nen kujdesin e Drejtorit te saj Vladimir Kola ne bashkepunim me grupin teatral "Sipari i arte" u organizua shfaqja  me titull : "Uraganet e lirise".

Grupi teatral "Sipari i arte" per nxenesit e shkolles fillore Puke, Shkolles 9 vjecare "Migjeni" dhe shkolles se mesme "Sabah Sinani" Puke ka performuar tre here shfaqjen me titull: "Uraganet e lirise".
Nderkohe qe gjate dites se neserme kjo shfaqja do organizohet edhe ne qytetin e Fush-Arrezit.
Grupi teatral "Sipari i arte" falenderoi Drejtorin e Zyres Arsimore Puke Vladimir Kola, Mesuesit dhe  Bashkine Puke per bashkepunimin ne realizimin e ketij aktiviteti. 


______
Pergatiti: Admin
Foto: Forumi Pukjan
Date: 15.10.2012

No comments:

Post a Comment