Wednesday, September 5, 2012

Guri legjend ne rrugen e Kabashit Puke


Sipas disa gojdhenave te ndryshme ky eshte nje gur i shejte qe ndodhet ne rrugen Puke - Kabash posht lagjes se kujzezve.

Gojdhenat thojne se ketu ka pushuar Skenderbeu me kalin e tij dhe kan ngel gjurmet e kalit.

Po ashtu gojdhenat thojne se ky eshte guri i shejte i Shen Pali i cili ka pushuar aty sebashku me kalin e tij.

Informacioni eshte ne freskim...

No comments:

Post a Comment