Monday, September 16, 2013

Fotografi, Ansambli "Puka", 1994, Livadh Kabash, Puke

Ndue Shyti, Ram Selmi, Riza Hoxha, Petri Gega, Ferit Demushi, Faik Pemaj, Frrok Gjoni, Sabah Mustafa, Shpresa Terbuni, Besim Ramadani, Marash Uka dhe Skender Koka.

No comments:

Post a Comment