Thursday, January 30, 2014

Webi: plazh.com, pakete per Puken me rastin e 14 shkurtit 2014

Dita e parë, 14 Shkurt 2014: Nisja nga Tirana për në Pukë. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel Puka me 3 yje. Sistemimi, Darkë dhe Fjetje në Hotel.

Dita e dytë, 15 Shkurt 2014: Mëngjes në Hotel. Të lirë për Shëtitje në Qytet dhe nëse ka borë, mundësi për te bërë ski në Pistën e Skive pranë qytetit. Darkë dhe Fjetje në Hotel.
Dita e tretë, 16 Shkurt 2014: Mëngjes në Hotel. Paradite, të lirë. Nisja me autobuz për në Tiranë. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja.
Me Shume Detaje: Në pagesë 59 Euro përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 2 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

No comments:

Post a Comment