Sunday, March 11, 2012

Skiatorja Pukjane ze vendin e dyte ne Kukes.

Me date 10 shkurt 2012 ne Shishtavec te Kukesi u zhvillua kampionati i skive.

Ne kete kampionat garuan per vendin e pare mbi 80 skiatore burra dhe gra nga Kukesi, Puka e Korca.

Vendin e pare e zyri Shishtaveci ndersa vendin e dyte e zyri skiatorja Pukjane Saudita Laci.
/Forumi Pukjan/

No comments:

Post a Comment