Tuesday, March 27, 2012

Xhamal Laci marredhenie jo te me mira me SHBA

Biri pukjan Xhemal Laci njihet ne Puke dhe ne gjithe Shqiperine si nje nder figurat me te njohura te popullit Shqiptare. Emri i kolonel Xhemal Laci u kthye ne vemendjen e mediave shqiptare edhe ne vitin 2012 kur televizioni shqiptare Top Channel ne emisionin exkluziv permend kompania 4000 qe ishte ndertuar nga SHBA ne Gjermani. Ne pyetjet e bera nga gazetari i top channel del edhe emri i Xhaml Laci ku thuhet:Si shkonit me Caush Bashon ?

"Mire shkonim, por ai mendohej shume. Ecte perqark kampit me duart prapa dhe mendohej shume. Komandanti i Legalitetit ishte Xhemal Laci. Por ai dhe une nuk kishim marredhenie te mira. Xhemali ishte per Legalitetin, Caushi per Ballin. Kishte edhe nje te Agrares. E kam harruar emrin. Ne kamp, une nuk e dija qe kishte problem midis grupeve. Xhemali nje dite po fliste dhe po lavderonte Zogun. Une i thash te kunderten dhe qe atehere Xhemali me urrente."

Sipas  ish/ushtarakut amerikan Thomas Mangelli Xhaml Laci ishte nder njerzit qe drejtonin kete kompani dhe ai thote: "Caush Basho dhe Xhemal Laci vendosnin se kush do te shkonte."


 Ne fotografi  Thomas Mangelli
_______
Marr nga: Gazeta Mapo fq.8 26 mars 2012
Pergatiti: Gezim Kopani

No comments:

Post a Comment