Sunday, June 3, 2012

Iballe zhvillohet aktiviteti "Shtegetimi i maleve"

Me date 31 maj 2012 me organizim te Shkolles se Iballes dhe te Komunes Iballe u zhvillua aktiviteti "Shtegetimi i Maleve" Aktivitet ky qe zhvillohet cdo vit.
Sipas tradites se kesaj zone ky aktivitet simbolizon gjallerimin qe natyra merr ne sezonin verore duke u kthyer  malet e Iballes ne jeten e gjalle te pemeve dhe kafshve.
Shkolla e Iballes me mbeshtetjen e ZA kishte organizuar nje larmi aktiviteti si: kenge, valle etj. Ne kete aktivitet pervec banoreve te shumte te Iballes mori pjese: Kryetari i Komunes Iballe z.Gezim Vata, Kryetari i Komunes Qelez z.Fatmir Bala dhe Drejtori i Zyres Arsimore Puke z.Vladimir Kola.
                                              (Pamje nga fshati Iballe)
 (Shkolla e Iballes )
                                                                (Fshati Iballe dhe Xhamia e Iballes)
______
Burimi: Forumi Pukjan

No comments:

Post a Comment