Sunday, August 26, 2012

Pukjanet presin Xhim dhe Mateo Begeja .Pukjanet kan pritur sot mikun e tyre Xhim Begeja sebashku me djalin Mateo dhe familjen e tij. Para pak ditesh Xhim dhe Mateo Begeja para pak ditesh zun vendin e dyte pas SHBA-se ne ngjitjen qe bene ne malin me te larte te botes ate te everestit.
Familja Begeja moren mesazhe urimi nga Deputeti i Pukes z.Ndue Paluca, Kryetari i Bashkise Puke z.Beqir Arifi etj. Nje supriz per familjen Begeja ishte nje kenge qe ju kushtua familjes begeja.
Ne fjalen e tij z.Xhim Begeja tha: ".... ju falenderoj shume per mikpritjen tuaj. E kam thene edhe here te tjera qe qyteti im i dyte eshte Puka. Edhe kur ishim ne malin everestit e kemi kujtuar Puken..."
_____
Burimi: Forumi Pukjan
Foto: Forumi Pukjan
dt.9.06.2012

No comments:

Post a Comment