Saturday, June 8, 2013

Promovohet libri "Visare te Kultures Pukjane"


Gjate dites se sotme ne ambjentet e pallatit te kultures Puke " Eqerem Cabej u be promovimi i librit me te ri "Visare te Kultures Pukjane" me autor: Riza Tafilaku, Sokol Gjoni dhe Afrim Laci.
Promovimi i ketij libri u be ne kuader te 9 qershorit dites se Kultures Pukjane.

_____
Burimi: Forumi Pukjan

No comments:

Post a Comment