Wednesday, August 21, 2013

Ju ftojme te vizitoni faqen tone ne Facebook

Te nderuar vizitor te Forumi Pukjan!


Stafi i Forumi Pukjan njofton te gjithe naviguesit se eshte hapur ne facebook faqja "Fan Pages" e Forumi Pukjan.


Faqja e vjeter e Forumi Pukjan ka qen user dhe per kete arsye numri i antrareve ka qene i kufizuar dhe per kete qellim kemi hap ne facebook nje fan pages ku mjafton te klikoni ne butonin "Pelqej" ose "Like" per tu bere antar i faqes tone.
Per te hyre ne faqen tone ne facebook kliko ketu: https://www.facebook.com/pages/Forumi-Pukjan/729742070384674?fref=ts

Ju mirepresim!

Admin

No comments:

Post a Comment