Friday, August 30, 2013

Rezidence turistike ne fshatin Kryezi, Puke


Banesa e Dede Ndue Alia kthehet ne rezidence turistike ne fshatin Kryezi duke e bere keshtu kete shtepi si "Shtepia turistike".

Ajo u hapi dyerte ne diten e "Eko Turizmit" Pukjan. Kjo rezidence u ndertua nga Tonin Alia . Ne fjalen e tij Tonin Alia nder te tjera tha: "Kjo eshte nje pune modeste kushtuar turizmit ne rrethin e Pukes.Turistet ketu do gjejne cdo here mikpritjen si dhe ushqimet tradicionale te fshatit tone."

Ndersa prof. Mahir Hoti tha: "Kjo eshte nje pike e rendesishme turistike qe i shtohet hartes eko turistike te vendit tone."
Ne kete takim mori pjese kryetari i Komunes Hil Kola si dhe shume personalitet te rrethit te Pukes.
Ndersa shoqata "Eko-turisktike" e Pukes i dha titullin "Shtepia turistike" ndertuesit te kesaj rezidence z.Tonin Alia.


______
Burimi: Forumi Pukjan

No comments:

Post a Comment