Sunday, May 27, 2012

TV PUKA

Bga kurbeti une po te shkruj
ketu larg ne dheun e huj
Puka e jon vendlinja ime
paq gjithmon festa dhe gezime

Si ne fshatera dhe ne qetet
gjithmon gezime paqi ne jet
edhe ju te televizorit
ju uroj ne ket dit te sodit

Puna e juaj me shum vler
veq suksese paqi perher
gjithmon suksese dhe mbaresi
TV Puka ne ate malesi

Puna e juj gjithmon mir shkoft
gjithmon Zoti pukjant i bekoft
kudo te jen deri tek Amerika
megjith zemer ju uron LEK NIKA
_____
Derguar nga: Lek Nika
dt.6 maj 2012

No comments:

Post a Comment