Friday, February 8, 2013

Me dt. 9 - 10 Shkurt ecje dhe ski në Pukë

Këtë fundjavë më 9 dhe 10 shkurt, turist-grupi “Eksploruesit – Albanian Beauty” organizon hiking & skiing në Pukë.

Në guidën tonë përfshihen:

Akomodimi dhe transporti
Mëngjesi (2 vakte), drekë (2 vakte) dhe darkë
Pijet alkolike dhe jo alkolike
Pajisjet për ski & kafe
Energizers!
Guidë dhe argëtim pa fund
Nisja bëhet në sheshin “Nënë Tereza” të shtunën në orën 8:00, ku kohëzgjatja e udhëtimit deri në Pukë është më pak se 3 orë.

Kosto për person është 4500 lekë.

Vendet janë të limituara.
_____
Burimi: Xhim Begeja

Publikuar edhe ne: http://tiranaxxl.com/event/ecje-dhe-ski-ne-puke-2/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&utm_campaign=ecje-dhe-ski-ne-puke-2

No comments:

Post a Comment