Monday, February 6, 2012

Pezullohet mesimi ne shkollat e Pukes.Ulen temperaturat



Si pasoj e stuhis se debores e cila ka krijuar edhe qafa debore ne rruget rurale dhe urbane ka krijuar veshtirsi edhe me te medha ne qarkullim. Fshatrat ndodhen te bllokuar. Deri tani nuk ka te dhena zyrtare per ndonje problem ne jeten e qytetareve.







Zyra Arsimore e rrethit te Pukes edhe per diten e sotme ka pezulluar mesimin neper gjithe shkollat e rrethit te Pukes.
Temperatura me lart ka qene -4°C ndersa me ulta ka qene -10 °C.

_____
Burimi: Forumi Pukjan.

No comments:

Post a Comment