Friday, February 3, 2012

Puke: Debora bllokon rrethin e Pukes


Debora qe vazhdon te bie ne rrethin e Pukes ka bere te bllokohet i gjithe rrethi i Pukes. Nuk ka qarkullim ne akset: Puke-Shkoder, Puke-Qaf-Mali, Fush-Arrez - Mirdite.Si dhe gjithe fshatrat e tjera te rrethit te Pukes.Ky bllokim sipas te dhenave vjen pasi borepastureset jane prishur duke dal jasht kontrolli akset rrugore ne rrethin e Pukes.
Mesim ne shkolla eshte i nderprer deri diten e hene. Per momentin nuk ka probleme ne energjine elektrike. Ne Puke dhe Fush-Arrez ka probleme ne disa vende ne furnizim me uje te pishem si pasoj e ngricave te medha. Trashesia e debores i kalon 60 cm.
____
Burimi: Forumi Pukjan
Ilustrimi: Forumi Pukjan

No comments:

Post a Comment