Friday, February 10, 2012

Situata e motit ne rrethin e Pukes

Gjate gjithe dites se sotme date 10.02.2012 ne gjithe rrethin e Pukes ka qe i pushtuar nga reshjet e debores dhe erat e stuhishme te cilat gjate pasdires e ne vazhdim kan krijuar qafa te medha debore ne akset rrugore.
Gjate dites temperatura me e larete ka qene -4°C ndersa me e ulta ka qene -15°C.
Gjate nates pritet qe temperatura me e larte te jete -5 °C ndersa me ulta -21°C. Gjate nates do kete perseri reshje debore.

No comments:

Post a Comment