Sunday, December 1, 2013

Libri me i ri "FYLLETARI" i shkrimtarit Petrit Nika

Serisht Petrit Nika vjen prane lexesve pukjane dhe jo vetem me librin e tij me te ri me titull "FYLLETARI"
Libri permban 17 tregime te shkruara ne harkun kohor 1998-2004. Se shpejti librin mund ta bleni ne librari te ndryshme.


______
Publikon: Forumi Pukjan
Dt.1.12.2013
Burimi: Petrit Nika

No comments:

Post a Comment