Sunday, December 8, 2013

Po zhvillohet ne Tirane "Panairi i promovimit te turizmit malor"

Ne ambjentet e Hotel Sheraton Tirane po zhvillohet "Panairi i promovimit te turizmit malor".

Ketij panairi i eshte bashkuar Hotel Turizmi Puka, Hani i Perparim Laçit.
Keto jane nisma te cilat duhen vlersuar jo vetem nga ne qytetaret pukjane, por edhe nga drejtuesit e institucioneve te rrethit te Pukes qe aktivitete te tilla te zhillohen ne vendin tone.
Per rastin ne fjale sipas burimeve te Forumi Pukjan institucionet shteterore te rrethtit te Pukes nuk kan dhene kontribut per marr pjese ne kete panair. Ne radhe te pare duhet nje ndergjegjesim nga institucionet shteterore te rrethit te Pukes per zhvillimin e turizmit pukjan ne realitet dhe jo vetem ne sitare dhe ne letra pasi vetem duke zhvilluar aktivitete konkrete mund te zhvillohet turizmi pukjan.Hotel Turizmi i Pukes (HTP) dhe Hani i Perparim Laçit u prezantuan nepermjet tendave te hapura ne kete panair.
Panairi eshte hapur qe me date 07 dhjetor dhe do vazhdoi deri me date 9 dhjetor.

_____
Burimi: Foumi Pukjan
Dt.08.12.2013

No comments:

Post a Comment