Thursday, December 5, 2013

Se shpejti ne treg, revista e pare pukjane "Via Publica"


Vetem pak dite na ndajne nga dalja ne treg e Revista VIA PUBLICA! Ne numrin e pare te revistes do te gjeni tema te ndryshme, te trajtuara me shume profesionalizem dhe paanshmeri, nga gazetare dhe studiues te njohur ne rang kombetar. Finalizimi me sukses i numrit te pare, sjell per publikun nje reviste teresisht apolitike, ndryshe nga gazetat qe operojne ne tregun shqiptar, dhe qe ushqim te perditshem kane ngjarjet politike ne vend. Perqasja teresisht kulturore dhe sociale e Revistes Via Publica, eshte padyshim nje mundesi me teper qe cdo shqiptar te gjeje veten e tij ne brendesi te kesaj reviste.
Ne nuk shesim mall, ne transmetojme vlera!
Revista drejtohet nga: Armir Mehaj (Drejtor), Alfons Cupaj (Kryeredaktor) dhe Artan Zaja (Themelues)
_____
Burimi: Fan page ne fb e Via Publica

No comments:

Post a Comment