Monday, December 17, 2012

Cdo besh per Puken?Do i bashkohesh nismes se Forumi Pukjan?


Puka nje nder vendbanimet me te vjetra ne Shqiperi. Puka qe harrohet nga vete Pukjanet. Eshte vendi ku gjerat kan ngel ne vend numero.

Puka qe prezantohet tek te huajit nje vend i paster dhe turistik,por sa punojne Pukjanet per turizmin Pukjan?

Qe te thuash pak eshte vlersim , por me mire te themi aspak.

Te dashur Pukjan! Vendlindja e juaj (Puka) ka nevoj per perkrahjen e tuaj. Ka nevoj per biznesin Pukjan qe jetojne ne Tirane dhe jasht shqiperise. Ka nevoj per rinine Pukjane. Ka nevoj per itelektualet Pukjan.
Vepro tani! Cfare do besh per vendlindjen tende?
Promovo vlerat e rrethit te Pukes. Stafi i Forumi Pukjan ka marr nismen "Eja edhe ti ne Puke!"
Nepermjet kesaj nisme Forumi Pukjan synon qe me ndihmen e Pukjaneve te dergojme nje reklam tek miqt ne faceboo,twitter,email per Turizmin Pukjan me nismen "Eja edhe ti ne Puke!"
Pas pak Forumi Pukjan do publikoj rubriken
"Eja edhe ti ne Puke!"


_______
Pergatiti: Admin Gezim Kopani,Dona dhe Artan S.
Dt.17.12.2012

No comments:

Post a Comment