Tuesday, December 25, 2012

Famullia e Pukes merr urimet e Krishtelindjeve nga titullaret Pukjan


Pas kremtimit te lindjes se Krishtit Famullia e Pukes eshte vizituar nga titullaret e rrethit te Puke si dhe qytetare te ndryshem.
Rreth ores 09:00 te paret qe vizituan Famullin e Pukes ishin drejtues te Myftinis se rrethit Puke,me pas drejtues te partise Socialiste dega Puke po ashtu edhe drejtues te partise Demokratike dega Puka.

Pershendetjen e pare e beri Famullitari i Kishes Zoja e Paperlyeme Puke Dom Giovani Fiochi i cili falenderoj te pranishmit per kete vizite e cila behet ne kuader te festes se Krishtelindjeve.Uroj qe gjithmone te jemi bashke me njeri-tjetrin. Te pranishmit i pershendeti edhe kryetari i Keshillit te Kishes Puke Dod Boci ku falenderoj komunitetin mysliman Pukjan i cili cdo here ka qene pran nesh dhe Kishes.
Myftiu i Pukes Gezim Kopani ne kete dite te shenuar per besimtaret Katolik  uroj Famullitarin Fiochi dhe nepermjet tij gjithe besimtaret Katolik.
Urimin e festes se Krishtelindjeve e beri edhe deputeti i Pukes Ndue Paluca duke uruar te gjithe besimtaret Katolik Gezuar festen e Krishtelindjeve.Ai falenderoi Famullitarin Giovani per punen e tij ne drejtim te familjeve ne nevoj dhe jo vetem.
Edhe kryetari i Bashkies Puke Beqir Arifaj uroj besimtaret Katolik per festen e Krishtelindjeve kudo qe ato ndodhen.
Edhe kryetari i Partise Socialiste Puke Marash Kolaj uroj besimtaret Katolik Gezur Krishtelindjet.Sic ka vuajtur edhe Jezu Krishti nga varferia ashtu po vuajme edhe ne sot ne keto dite te veshtira ekonomike tha z.Kolaj.
Me pas uruar edhe titullar te tjere qe moren pjese ne kete takim organizuar nga Famullia e Pukes.
_____
Burimi: Forumi Pukjan
Dt.25.12.2012

No comments:

Post a Comment