Monday, December 31, 2012

Hotel Turizem Puka ju uron Gezuar vitin e ri 2013!

Stafi i Hotel Turizem Puka me rastin e nates se nderrimit te viteve uron te gjithe Pukjanet Gezuar vitin e ri 2013! Shendet paqe dhe lumturi paqi gjate gjithe ketij viti!

Miqsisht

Xhimi Begeja & Gjon Gjonaj
 
 
 
Administrator te pergjithshem
BEGEJA 1900. Shpk & H. T. P

Puke
Albania
Mobil ++355672070306
Tel ++35542236371

No comments:

Post a Comment