Tuesday, December 25, 2012

Festohet lindja e Krishtit edhe ne PukeDy famullitaret e Pukes Dom Giovani Fiochi dhe Andresa Walterman kan drejtuar mesha me rastin e festes se Krishtelindjeve.
Qindra besimtar ne rrethin e Pukes festuan lindjen e Krishtit duke ju drejtuar Kishave. Gjate nates se brenshme u mbajten mesha ne Kishen e Pukes, Fush-Arrezit,Kcires,Gojanit dhe Qelezes.
________
Burimi: Forumi Pukjan
Dt.25.12.2012
Foto:Forumi Pukjan

No comments:

Post a Comment