Tuesday, November 20, 2012

Armet me te cilat kan luftuar Pukjanet per clirimin e Pukes nga pushtimi Gjerman

Armet me te cilat kan luftuar Pukjanet per clirimin e Pukes nga pushtimi Gjerman viti 1944.
Keto arme jane dhuruar Muzeut te Pukes nga familja e deshmorit Age Kryeziu nga fshati Kryezi i Pukes.
Kjo fotografi eshte bere nga stafi i Forumi Pukjan dhe po publikohet nga stafi ne kuder te 68 vjetorit te Clirimit te Pukes nga pushtimi Gjerman.______
Burimi: Muzeu i Pukes.
Pergatiten: Gezim Kopani dhe ArTaNi
Fotografi: Forumi Pukjan
Date: 20.11.2012

No comments:

Post a Comment