Tuesday, November 20, 2012

Zhvillohet veprimtaria "Flamurtaret e Jubileut"

Ne kuader te 100 vjetorit te Pavaresise se shtetit te Shqiperise dhe te 68 vjetorit te Clirimit te Pukes institucioni i N/Prefektit Puke dhe te N/Kryetarit te Keshillit te Qarkut Shkoder zhvilluan sot date 20 nentor 2012 ne ambjentet e HTP veprimtarin "Flamurtaret e Jubileut".


Ky aktivitet ishte i pasur me kenge,valle popullore te pergatitur nga QKF Puke dhe QKF Fush-Arrez.
Ne kete veprimtari u ndan dhjete cmime me motivacion: "Flamurtaret e Jubileut". Me cmim u vlersuan: Komuna Gjegja per kontriubt te shquar per veprimtari atdhetare dhe artistike.Cmimi u dorzua nga N/Kryetari i Keshillit te Qarkut Shkoder Ferit Ringaj. Cmim mori Komuna Qelez per kontribut te shquar per atedhe dashuri e veprime artistike.Cmimi ju dorzua Fatmir Bales nga N/Prefekti i Pukes. Spitali i Pukes i krijuar qe ne vitin 1926 por gjithashtu cmim. Cmim moren: Muzeu Historik i Pukes ku kete titull e terhoqi Mjeshtri i madh i punes Prof.Xhemal Meci.Gjate nje qenderimi qe beri ne Puke gjate kohes se veres Jordan Misja hodhi iden e pare te formimit te klubit Sportiv Terbuni e nete kuader N/Prefekti Puke dhe n/Kryetari i Keshillit te Qarkut Shkoder i japin cmim "Flamurtaret e Jubileut" K.F.Terbuni cmim qe u terhoq nga Kryetari i Bashkise Puke Beqir Arifaj.Tashme ai ben 15 vjet ne transmetim ne shperbim te Pukjaneve dhe ne kete kuader cmim merr edhe Televizioni i Pukes.Ne kater nxenesit ekselente qe ka Shqiperia nje nder to eshte nje pukjane.Ne kete kuader vlersohet me cmimin e "Flamurtaret e Jubileut" studentja Pukjane Xhensila Pema.Cmim mori Sendikatat e pavaruara te rrethit Puke me kryeter Gjon Zeka.Po ashtu cmimin "Flamurtaret e Jubileut" merr edhe regjizori dhe Qytetari i Nderi te Qytetit te Pukes Fran Vukaj.Cmim mori edhe Qendra Kulturore e Femijeve Fush-Arrez me drejtor Gjovalin Alin.
Aktiviteti u mbyll me nje valle nga QKF Fush-Arrez e Puke.
______
Burimi: Forumi Pukjan
Fotografi: Forumi Pukjan
Pergatiten: ArTaNi dhe Gezim Kopani

No comments:

Post a Comment