Thursday, November 15, 2012

Ekspozite:Piktori me i mire ne 100 vjetorin e Pavaresise

Me date 14 nentor 2012 Zyra Arsimore Puke dhe QKF Puke organizuan nje ekspozite me teme: "Piktori me i mire ne 100 vjetorin e Pavaresise." Ne kete ekspozite moren pjese disa shkolla ku nxenesit kishin publikuar vizatimet e tyre. QKF Puke me rastin e kesaj ekspozite shperndau disa cmime.
Cmim te trete mori Shkolla "Ali Bytyci" Qerret
Cmim te dyte Shkolla e Bashkuar Qelez
Cmim te pare Shkolla 9-vjecare "Migjeni" Puke
 
 
 

______
Publikon: Forumi Pukjan
Foto: Forumi Pukjan.

No comments:

Post a Comment