Thursday, November 1, 2012

Jaho Brahaj boton librin "Flamuri i Kombit Shqiptar"

Botohet libri studimor: "Flamuri i Kombit Shqiptar" i autorit Jaho Brahaj. Libri eshte botim i Shtepise Botuese "SARAS" Tirane.

 

Studimi monografik “Flamuri i Kombit Shqiptar” është mbështetur në një literaturë tejet të pasur.

 

Konkretisht motive i shqiponjës (në kulturën materiale dhe shpirtërore) është parë në lashtësi, në mesjetë, dhe në kohët e mëvonshme, kur shfaqet në Flamurin Kombëtar Shqiptar, kjo e argumentuar bindshëm si simbol e pjesë e pasurisë shpirtërore të lashtë të popullit tonë.
_____
Burimi: Jaho Brahaj
Publikon: Forumi Pukjan

dt.1.11.2012

No comments:

Post a Comment