Saturday, November 3, 2012

Zhvillohet "Panairi i gatimeve tradicionale Pukjane"

Shoqata "AgroPuka" ne kuader te projektit "Te kontribuojme ne permisimi e qendrueshem te jeteses se njerezve ne zonat rurale te rrethit Puke"financuar nga qendra e Kooperativave Suedeze (SCC), Shoqata AgroPuka sot me date 03.11.2012 zhvilloi panairi i gatimeve tradicionale Pukjane.

Fillimisht rreth ores 09:00 drejtuesit e ketij aktiviteti bene regjistrimin e pjesemarresve dhe rreth ores 10:00 u be edhe hapja e panairit. Pas hapjes u zhvillua vizita e panairit. Me pas stafi shpalli fituesit.
Ne kuader te ketij aktiviteti Shoqata AgroPuka rreth ores 11:30 zhvilloi nje tryeze te rrumbullaket mbi "Promovimin e gatimeve tradicionale Pukjane.
Ky aktivitet u zhvillua ne ambientet e Hanit te Perparim Lacit Puke.______
Burimi: Forumi Pukjan
Pergatiti: Gezim Kopani
Dt.03.11.2012

No comments:

Post a Comment