Wednesday, November 20, 2013

Emrat e Deshmoreve te Atedheut nga rrethi i Pukes

Forumi Pukjan ne kuader te dites se Çilirimit te Pukes nga pushtuesit si dhe te renet per Liri e Pavaresi ju publikon gjithe emrat e Deshmoreve te Atedhuet qe jane nga rrethi i Pukes:

Deshmore te rene per Liri e Pavaresi

1. Frrok Gjergji
2. Ndue Rrucaj
3. Keqan Neziri
4. Mustafe Braha
5. Deme Brahimi
6. Rexhe Baci
7. Kurt Cina
8. Myftar Selmani
9. Ndoc Deda
10. Çup  Qafa
11. Prengë Curri
12. Zekë Curri
13. Sali Salihi
14. Zenel Aga
15. Qerim Sokoli

Deshmoret e rene pas vitit 1939

1. Ali Bytyçi
2. Zoje Djaloshi
3. Rrustem Toska
4. Nikoll Gjura
5. Pashke Hajdari
6. Zenel Çoba
7. Ymer Çoba
8. Leke Berisha
9. Ndue Ndreca
10. Halil Terbuni
11. Ismail Brahimi
12. Kadri Brahimi
13. Pjeter Alia
14. Shaban Uka
15. Bardhok Jaku
16. Dode Lleshi
17. Mehmet Muslia
18. Mark Kolgjoka
19. Ndue Mhilli
20. Pjeter Jaku
21. Vat Ndou
22. Prend Nika
23. Sadik Selmani
24. Gjoke Lleshi
25. Prenda Lleshi
26. Zef Faslia
27. Frrok Peraj
28. Zek Lleshi
29. Nikoll Cuku
30. Mark Deda
31. Pjeter Kovaçi
32. Aleksander Filipi
33. Nikoll Vorfi
34. Luke Mhilli
35. Zef Ndoj
36. Ismet U. Laçi
37. Gjin Ndoj
38. Mark Gjergji
39. Qazim Hyseni
40. Pllumb Isufi
41. Mark Isufi
42. Petrit Gega
43. Allaman Dervishi

______
Publikon: Forumi Pukjan
Pergatiti: Gezim Kopani
Burimi: Muzeu Historik i Pukes.
Date: 20 nentor 2013

No comments:

Post a Comment