Sunday, November 3, 2013

Shkrimtarja e njohur Mirela Sula vjen tek lexuesit me dy libra te ri.

Shkrimtarja e njohur Mirela Sula vjen tek lexuesit me dy libra te rinje
Libri i pare quhet "Mos e ler dashurin te ike" dhe librin me poezi te titulluar : "Kthim te vetja"


Per me shume vizitoni fan pagen e "Mirela Sula" si dhe ne: http://mirelasula.com/

_____
Publikon: Forumi Pukjan
03 nentor 2013

No comments:

Post a Comment