Sunday, November 3, 2013

U zhvillua sot "Sofra Pukjane" edicioni 6


U zhvillua sot ne qytetin e Pukes aktiviteti kulturore qe bashkon pukjanet anan e mban ne qytetin e Pukes "Sofra Pukjane" gjashte.

Aktiviteti fillimisht startoj me promovimin e librit "Poeti i Malesise Prendush Gega" artist i merituar i autorit Xhemal Meçi.

Me pas aktiviteti vazhdoi me spektalin "Sofra Pukjane" edicioni i gjashte.
Ne kete aktivitet mori pjese presidenti i shoqates "Sofra Pukjane" Arjan Ndoja, deputeti ne Kuvendin e Shqiperise Mark Frroku si dhe shume intelektual dhe personalitete te njohura. Ne skene u ngjiten valletar dhe kengetare te njohur pukjane.
_____
Burimi: Forumi Pukjan
03 nentor 2013

No comments:

Post a Comment