Wednesday, November 20, 2013

Pukes i shtohen edhe 4 Deshmore te Atedheut, 2 te tjere te shpallur qe ne vitin 1985

Sipas burimeve te Forumi Pukjan rrethit te Pukes i shtohen edhe 6 Deshmore te Atedheut. 

Sipas ketyre burimeve 4 nga keto jane shpallur nga Keshilli i Ministrave te Shqiperise me date 27.06.2013 ndersa dy te tjeret jane shpallur Deshmore te Atedheut qe ne vitin 1985, por keto nuk jane bere te njohur per publikun.

Ja dhe emrat e ri  te Deshmoreve te Atedhut qe i shtohen rrethit te Pukes:

1. Ndue M. RRUCAJ
2. Keqan Q. NEZIRI
3. Ndoc M. DEDA
4. Sali T.TAHIRI
5. Zenel M.Aga
6. Frrok K. GJERGJI

 Gjate dites se sotme date 20 nentor 2013 dites se Çlirimit te Pukes, te behen publike 15 emrat e ri te Deshmoreve te Atedheut, si dhe do behet perurimi i obleiskut te ri ne kujtim te deshmoreve te rrethit.

_______
Pergatiti: Forumi Pukjan
Date: 20.11.2013
Fotografi: Obelisku i ri ne varrezat e Deshmoreve ne qytetin e Pukes. Inaguruar me date 20 nentor 2013

No comments:

Post a Comment