Monday, January 21, 2013

Mirela Sula vjen me librin e ri "Pasoin i pjesëtuar" (nje grua qe pergjerohet per dashuri)

Shkrimtarja Pukjane Mirela Sula autore e "Mos e lër mendjen te ikë" vjen me prane lexuesve te saj me nje roman te ri "Pasoin i pjesëtuar" (nje grua qe pergjerohet per dashuri) " Mos e lër mendjen të ikë"


Mirela shkruan: "...Pas botimit te pare kam marre shume letra, e-maile, telefonata, dhe aspak per tu befasuar por kane qene te gjitha nga grate. Kam pasur nga ato qe kane menduar se eshte shkruar historia e tyre madje ne disa raste kan insistuar (si ka mundesi qe nuk e dija).
Ndoshta kjo eshte arsyeja perse vendosa ta ribotoj pas kaq vitesh  sepse ende edhe sot  mendoj se historia ka mbetur e njejte.








Per me shume ju ftojme te lexoni librin:
"Pasoion i pjesëtuar" (nje grua qe pergjerohet per dashuri) i cili pritet te dal se shpejti ne treg.





______
Publikon: Forumi Pukjan
Web: /mirelasula.com/

No comments:

Post a Comment