Sunday, January 13, 2013

Nje vit Forumi PukjanForumi Pukjan tashme mbush nje vit veprimtari ne internet. Forumi Pukjan eshte krijuar nga disa intelektual dhe te ri Pukjan me qellimin e promovimit te vlerave qe ka rrethi i Pukes si dhe per tu bere nje dritare informuese mbi tema te ndryshme qe kane lidhje vetem me rrethin e Pukes.
Fle perkushtimit te ketij stafi, Forumi Pukjan shpejt do e gjente veten mes Pukjaneve duke u bere keshtu adresa me e klikuar nga Pukjanet ne internet.
Forumi Pukjan ne portalin e vet  http://forumipukjan.forumo.org/ per nje vit ka postuar plot 1.729 tema. Ne kete tema jane publikime te llojit:

-Aktualitete
-Informacione historike
-Informacione kulturore
-Informacione te ndryshme
-Informacione mbi turizmin Pukjan
-Lajme sportive
-Ne ndihme te familjeve ne nevoj
-Sondazhe dhe Komente
-Video

Keto kategori kane qene pjeset me te klikuara ne portalin e Forumi Pukjan. Pervec portalit te Forumi Pukjan, eshte e vetmja faqe qe publikimet i ben ne  te njejten kohe ne te gjitha rrjetat sociale si:

-google.com
-facebook.com
-twitter.com
-youtube.com

Duke e bere keshtu faqen e Forumi Pukjan faqen me te shikuar te Pukjaneve.
Forumi Pukjan ka arritur te publikoj fakte historike mbi rrethin e Pukes duke u bere keshtu lider ne publikimet e veta mbi faktet historike. Forumi Pukjan per here te pare ka arrit te publikoj tema te tilla historike qe skan qene te publikuara me pare ne internet. Forumi Pukjan ka publikuar histori mbi fshatrat e rrethit te Pukes, bajraktaret dhe fiset ne rrethin e Pukes, Kultura e Komanit etj.
Forumi Pukjan ka arrit te publikoj ne internet mbi 700 fotografi te reja duke filluar nga viti 1800 deri ne vitin 2013 ku ka qene edhe postimi i fotografise se fundit. Keto fotografi kan qene te llojit:

-Qyteti i Pukes
-Qyteti i Fush-Arrezit
-Sport
-Aktivitete kulturore
-Seminare
-Fotografi dimri
-Personalitet pukjane

Fale bashkepunimeve qe ka pas Forumi Pukjan ne vecanti me antarin e stafit si: Artan S, Gezim Kopani dhe Gerond TopallajNikolin Toma Miria dhe Ola po ashtu me gazetarin e njohur Pukjan Armir Mehaj te behen publikime te reja cdo dite. 
Forumi Pukjan u kthye pike referimi i mbi 30 webeve te ndryshme ne internet. Forumi Pukjan ne saj te publikimeve dhe bashkepunimit me Armir Mehaj te ndihmohen tre familje duke depertuar tek donatoret si Fran Gjoka (te cilin e falenderojme) i cili duke shikuar lajmet qe publikonte Forumi Pukjan per familjet ne nevoj te reagonte direkt duke dhene ndihme te konsiderueshme ne te holla per keto familje.
Stafi i Forumi Pukjan ka evidentuar edhe antaret me aktiv  te Forumi Pukjan ne facebook per like,komente

-Lek Nika
-Naila Pemaj
-Shpresa Gjoni
-Sulejman Caushi
-Alda Gjoka
-Jolanda Perlala Nika
-Ola Ida
-Ardiana Prendi Qeleposhi
-Joli Pukjanja
-Gentian Ndreu
-Liljana Kurtalia
-Shkelzen Mulaj Zeni
-Francesk Pjetri
-Marku Prend
-Cristina Nika
-Altin Pergjoni
-Preng Prenga
-Zoje Pali
-Sanije Balaj
-Rrethi i Pukes
-Puka e Pukjanve
-Rezarta Zeka
-Shpresa Ndoj
-Fshati Bugjon
-Kurt Farka
-Naim Cina

Forumi Pukjan eshte e vetmja faqe e cila ka reklamuar vazhdimisht resorset turistike qe mbart rrethi i Pukes.
Pra thjesht Forumi Pukjan ka punuar per Puken, per vendlindjen tone, per vendlindjen tuaj. Ka punuar per ju te dashur Pukjan qe te jeni te informuar per vendlindjen tuaj, per vendin tuaj te dashur.
Ja dhe faqet e Forumi Pukjan:


1. http://forumipukjan.forumo.org/ (Portal Forum)

2. http://forumipukjan.blogspot.com/ (Portal tema mbi historin etj)

3. http://twitter.com/ForumiPukjan ( Ne Twitter )

4. http://www.youtube.com/user/ForumiPukjan (Ne Youtube)

5. http://www.facebook.com/pages/Forumi-Pukjan/120138774777453 (Facebook) 

Fotografia me e shikuar:

Video me e shikuar:

_______
Pergatiten: Artan S. Gezim Kopani

Date: 13.01.2013

No comments:

Post a Comment