Monday, January 16, 2012

Barije Hadroj

Barije Hadroj eshte lindur ne fshatin Qerret  me 28 tetor 1961. Ajo perfundoj Universitettin per mesuesi. Ne vitin 1983 emerohet drejtore ne shkollen e mesme te bashkuar Qelez. . Ne vitin 1991 ajo emerohet prane zyres Arsimore te rrethit te Pukes. Ne vitin 1993 deri ne vitin 2002 ajo ka dhen mesim ne shkollen 9 vjecare "Migjeni" ne qytetin e Pukes.
Pas vitit 2002 ajo jeten e saj e nderton ne Tirane. Pas viteve 2002 ajo punon si mesuese dhe drejtoreshe prane kolegjit Iranian "Saadi".

No comments:

Post a Comment