Thursday, January 12, 2012

Dekorohet Prof.Xhemal Meçi dhe Ded Qafa

Presidenti Topi dekoron z. Xhemal Reshit Meçi me Urdhrin “Mjeshtër i Madh” 


 22 dhjetor 2011

Presidenti i Republikës, Bamir Topi i akordoi z. Xhemal Reshit Meçi Urdhrin “Mjeshtër i Madh” me motivacionin: “Për kontribut të çmuar në etnokulturën, gjuhësinë e historinë kombëtare, për punën kërkimore dhe botimet e rëndësishme për të drejtën zakonore, pasurinë leksikore, atë folklorike dhe historike.”  Presidenti Topi dekoron z. Dedë Nikollë Qafa me Urdhrin “Mjeshtër i Madh” 


 22 dhjetor 2011

Presidenti i Republikës, Bamir Topi i akordoi z. Dedë Nikollë Qafa Urdhrin “Mjeshtër i Madh” me motivacionin: “Për kontribut shumëvjeçar në rrethin e Pukës, si punonjës i përkushtuar dhe drejtues i aftë, për arritjet si biznesmen i suksesshëm i cili shquan për humanizmin që tregon ndaj njerëzve në nevojë.” Ja dhe dekorata e dhene per kete titull

_______
Pergaditi: Forumi Pukjan
Marr nga: /president.al/

No comments:

Post a Comment