Friday, January 13, 2012

PD dega Pukë feston 21 vjetorin e krijimit.


Paraditen e sotme PD dega Pukë ka festuar 21 vjetorin e krijimit . Aktiviteti u mbajt në pallatin e Kultures Pukë ku moren pjesë antar dhe drejtues të PD , Kryetarja e Kuvendit te Shqiperisë znj.Jozefina Topalli, deputeti z.Ndue Paluca etj.
Aktivitetin e hapi kryetari i PD-se dega Pukë z.Ded Pershpali.
Astrit Meci tregoi mënyren se si u krijuar PD dega Pukë. Në fjalen përshendetëse znj.Topalli vlersoj rolin e PD-se dega Pukë ku vlersoi punen e madhe të berë në zgjedhjet vendore 2011 ku PD fitoj 9 njësi vendore në rrethin e Pukës. Ajo gjatë fjales përshendetëse premtoj që brenda vitit 2012 do bëhet shtrimi i rrugës  Iballe dhe Qelëz.

______
Burimi: Forumi Pukjan
Burim shtes: PTV

No comments:

Post a Comment