Wednesday, January 11, 2012

Informacion mbi "Sofra Pukjane"

Sofra Pukiane eshte nje event i pervitshem i realizuar ne Hotel Turizmi Puka, me nje kolane personalitetesh pjesmarrese nga sfera e Biznesit, Artit,Folklorit, Medias, Drejtesise dhe Dijes.

Fran Vukaj, Sabrie Nushi, Tonin Alia, Gjovalin Alia, Pal Papushi, Jaho Brahaj
dhe personalitete te panumert qe jetojne ne Puke e Tirane
perndriten vlerat natyrore e njerzore te kesaj treve qe jehon me tingullin e pashuar te rapsodit Ndue Shyti.

Tanime Pukianet kane pohuar qytetarine e miresine, devocionin e arritjet ne mbare sferat e jetes duke deshmuar se dine ta duan vendlindjen e tyre e t ia pasurojne gjerdanin e bukurive vendit te begate frymuar me arome pishash e burimesh malore.

No comments:

Post a Comment