Tuesday, January 17, 2012

Fran Vukaj

Aktor, regjisor, poet, prezantues dhe moderator ne veprimtari artistike brenda dhe jashte Shqiperise, i vleresuar me titullin e larte "Martin Camaj", akorduar nga Keshilli i Qarkut Shkoder me date 15.03.2006 me kete motivacion: " Si regjisor i mirenjohur i Trevave Veriore te Shqiperise dhe si vleresim i nje pune te suksesshme 30-vjecare ne fushen e artit dhe te kultures."
Titullin e larte: "Krenaria e Unionit Artistik te Kombit Shqiptar" me kete motivacion: "Per kontribut te shquar ne promovmin e vlerave me te mira te artit e kultures Pukjane, te trashegimise se pasur kulturore te kesaj treve, brenda dhe jashte Shqiperise, si aktor, regjisor, interpretues dhe krijues me vlera te spikatura kombetare, me 16 prill 2011.'
_______
Publikon: Forumi Pukjan

No comments:

Post a Comment