Monday, January 23, 2012

Fotografi "Ansambli Puka"

Keto jane disa fotografi te "Ansambli Puka" Ne fotografi keni te publikuar Instrumente te Ansambli Puka, Kostume popullore te treves se Pukes.
(Musical traditional instruments and dresings)
 
 __________
Publikon: Forumi Pukjan
Pergatiti: ArTaNi dhe Gezim Kopani
Shenim: Keto fotografi po publikohen per here te pare ne internet nga Forumi Pukjan.

No comments:

Post a Comment